Miten selviytyä keski-iästä? - Oinonen Paavo (Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2022)
Teksti käsittelee, millaisin tavoin keski-ikäiset pohtivat elämänvaihettaan ja pyrkivät sitä elämään.
Keski-ikä: kulttuurihistoria