Erikoislääkärikoulutuksen koejakso - muutakin kuin hyväksytty tai hylätty - Mika H. Martikainen; Leila Niemi-Murola (Finland, 2022)
Erikoislääkärikoulutuksen koejakson rakenne, tarkoitus ja toteuttamistapa ovat edelleen monelle koulutukseen hakevalle lääkärille ja erikoistujien arviointiin osallistuvalle erikoislääkärille epäselviä.