Puolustuspuhe uudenlaiselle vasemmistolle - Suuronen, Ville (Tutkijaliitto ry, 2026)
Didier Eribon. Paluu Reimsiin (Retour à Reims, 2009). Suomentanut Timo Torikka. Vastapaino, Tampere 2024. 203 s. (Kirja-arvio)