Historia tarvitsee opettajiaan - Sassali-Tanila, Anna; Laine, Samuli (Finland, 2025)
Turun Historiallisen Yhdistyksen jäsenlehdessä numero 8 julkaistu artikkeli, joka käsittelee vähentynyttä kiinnostua hakeutua opiskelemaan historian aineenopettajaksi ja opetustyön muutoksia yleisesti. Juttua varten haastateltiin historiallis-yhteiskunnallisen kasvatuksen professori Jan Löfströmiä ja historianopettajia Markus Ylijoki ja Petri Kähkönen.