Loppuvuodesta syntyneillä lapsilla on suurempi riski tulla kiusatuiksi - Elina Tiiri (Finland, 2026)
Loppuvuodesta syntyneet lapset ovat monessa suhteessa epäedullisemmassa asemassa kuin alkuvuodesta syntyneet. Uusien tutkimustulosten perusteella lapsen suhteellinen ikä vuosiluokan sisällä on yhteydessä kiusaamiseen ja kiusatuksi tulemiseen.