Synnytysten turvallisuus paranee potilasvahingoista oppimalla - Lojander, Jaana; Männistö, Maija; Lamminpää, Reeta; Welling, Maiju (Finland, 2026)
Synnyttäminen ja syntyminen Suomessa on turvallista. Silti yli neljännes synnytyksiä koskevista potilasvahinkoilmoituksista johtaa korvauksiin. Tapauksista lähes kaikki olisi voitu välttää toimimalla toisin.