Toimittaja langan päässä - miten toimin? - Ahlmén-Laiho Ulla (Finland, 2022)
Kuvitellaan maailma ilman joukkotiedotusvälineitä. Kuulisit Iivo Niskasen olympiakullasta ehkä kuukausien kuluttua pitäjän huhupuheina. Valelääkärit olisivat jääneet paljastamatta, presidentinvaalitulos kuulematta. Sellaiset termit kuin masennus, rintojen omaseuranta ja talven influenssaepidemia olisivat todennäköisesti jääneet täysin vieraiksi suurelle yleisölle, ellei joku kansankynttilä olisi kiertänyt paikkakunnalta toiselle niistä kertomassa.