Kirja-arvio : Kontroversen kring det österbottniska ”tomrummet”: forntid, historiebruk och identitetspolitik - Löfström, Jan (Historiska föreningen i Finland, 2025)
Arvio väitöskirjasta: Andreas Granberg, Bosättningsfrågan som en del av Österbottens äldre historia. Kunskapscirkulation och fria forskare i kontrovers 1978–2005. Åbo Akademis förlag, 2022.