Monialainen potilasohjaus: yhteistyöllä parempaa hoitoa - Mustonen, Reetta; Inkeroinen, Saija (Finland, 2025)
Sosiaali- ja terveydenhuollon monialaisella yhteistyöllä on lukuisia etuja. Monialainen yhteistyö soveltuu potilasohjaukseen, mutta siinä tulee huomioida useita näkökulmia. Monialaisen potilasohjauksen johtamisessa hoitajat saattavat olla avainasemassa.