Bookreview: Finnish Women, Muslim Spouses: Kaisa Nissi: Uskonnot, kulttuurit ja perhe. Etnologinen tutkimus monikulttuuristen liittojen kerronnoista Suomessa. 2017. ISBN 978-952-7167-29-8 - Hanneleena Hieta (Ethnos ry, 2022)
Kaisa Nissi 2017. Uskonnot, kulttuurit ja perhe. Etnologinen tutkimus monikulttuuristen
liittojen kerronnoista Suomessa. [Religions, cultures and family. An ethnological study on
the discourses on multicultural marriages in Finland.] Siirtolaisuusinstituutin julkaisuja
12. Turku: Finnish Migration Institute. 366 pp. ISBN 978-952-7167-29-8 (print) ISBN
978-952-7167-30-4 (electronic) ISSN 2343-3507 (print) ISSN 2343-3515 (electronic).