Savon maatalouden tulevaisuuskuvat: Sidosryhmien näkemykset - Kuhmonen, Tuomas; Tembo, Belyta (fi=Turun yliopisto. Turun kauppakorkeakoulu|en=University of Turku, Turku School of Economics|, 2025)
Tämä julkaisu on osa Savon maatalouden tulevaisuuskuvat eli SANTTU-hanketta, sen ensimmäistä tulevaisuuteen liittyvää työpakettia nimeltään ”Unelmia ja tulevaisuuskuvia”. Hankkeen rahoittavat Etelä- ja Pohjois-Savon ELY-keskukset, ja sen verkkosivut löytyvät osoitteesta www.savonmaatalous.info. Julkaisussa esitellään maatalouden sidosryhmille tehdyn kyselyn keskeiset tulokset. Samantyyppinen kysely on tehty myös alueen maanviljelijöille. Lisäksi alueen 18-30-vuotiailta nuorilta tiedustellaan omassa kyselyssään heidän tulevaisuudenunelmiaan yleisesti ja erityisesti maatalouden osalta. Kun näiden kolmen keskeisen ryhmän näkemyksiä päästään aikanaan vertailemaan, voidaan aloittaa yhteisen tulevaisuuden rakentaminen tulevien ja nykyisten viljelijöiden sekä sidosryhmien kanssa.