Suomalaisen folkloristiikan ideologisen reflektion alku - William Wilsonin teoksen Kalevala ja kansallisuusaate vastaanotto Suomessa - Hakamies Pekka (Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2022)
Artikkeli käsittelee William Wilsonin 1976 ilmestyneen teoksen ja sen vuonna 1985 ilmestyneen suomennoksen vastaanottoa. Erityisen pohdinnan kohteena on se, miksi teos sai Suomessa niin nuivan ja hiljaisen vastaanoton.
Paradigma. Näkökulmia tieteen periaatteisiin ja käsityksiin.