Paikallinen ja kansainvälinen Ruisrock - Anne Rosendahl; Pertti Grönholm (Turun historiallinen yhdistys ry, 2022)
Ruisrock-festivaalin keskeisistä vaiheista kertova sekä Ruisrockin paikallista, kansallista ja kansainvälistä ulottuvuutta erittelevä artikkeli.
Toisen soinnun etsijät. Turkulaisen populaarimusiikin villit vuodet 1970–2017.