Ikäihmisen epäonnistunut digiajanvaraus - Ikonen Tuija; Kumpuvaara Krista (Suomen lääkäriliitto, 2022)
Digitaaliset palvelut ovat lisääntyneet koronapandemian aikana ja muuttavat totuttuja toimintatapoja. Hankaluudet mobiiliteknologian käytössä voivat olla potilasturvallisuusriski, jos palvelun tai hoidon saaminen niiden vuoksi viivästyy.