Hoivakriisi lisää päivystysten kuormaa - Johanna Tuukkanen; Satu-Liisa Pauniaho; Maaret Castrén; Iita Daavittila; Sirpa Rantanen; Susanna Wilén (Suomen lääkäriliitto, 2025)
Hoivapalvelujen laadun vaihtelu ja henkilöstön puutteellinen sairaanhoidollinen osaaminen on lisännyt ensihoito- ja päivystyspalvelujen kysyntää merkittävästi. Riittävien konsultaatiopalvelujen kautta moni asia olisi ennakoitavissa hoivakodissa