Keveitä mekkoja ja kasvukipuja : Tyttönä olemisen ristiriitaista historiaa - Pihlajaniemi Elise (Historiallinen yhdistys, 2025)
Kirja-arvio teoksesta: Henna Karppinen-Kummunmäki, Tyttöjen vuosisadat. Lasten ja nuorten historiaa keskiajalta 1800-luvulle. Avain, 2022. 175 s.