Hybridi PET/TT-kuvantamisen pitkäaikaisennusten kehittäminen koneoppimista hyödyntäen - Niemi, Mikael (My University, 2019)
Sepelvaltimotaudin riskin arvion parantaminen koneoppimista hyväksi käyttäen. Sydämen hybridi PET/TT kuvantamisella saadun datan analysointi LogitBoost menetelmällä.
Keywords: Koneoppiminen, machine learning, Hybridi PET/TT, kuvantaminen, logit boost, TT-angiografia, tietokonetomografia, PET-kuvantaminen,