Lääke75+ auttaa iäkkään potilaan kivun hoidossa - Paulamäki Jasmin; Jyrkkä Johanna; Huupponen Risto; Jämsen Esa; Ahonen Jouni; Antikainen Riitta; Hartikainen Sirpa; Jauhonen Hanna-Mari; Laurila Jouko; Roitto Hanna-Maria; Söderling Riikka (Suomen lääkäriliitto, 2022)
Lääkkeen ja sen annoksen valinnassa on otettava huomioon, että ikääntynyt elimistö on herkkä kipulääkkeiden haitallisille vaikutuksille. Lääke75+ on tietokanta, joka tiivistää tärkeimmät iäkkäillä potilailla huomioitavat seikat lääkeainekohtaisesti.