Psykiatrian palvelut tulevat kotiin - Pärssinen H; Karukivi M; Haapasalo-Pesu K (Finland, 2022)
Liikkuvilla palveluilla pyritään tulevaisuudessa monipuolistamaan myös psykiatrian lähipalveluja. Satakunnan sairaanhoitopiirissä työmuoto on tuttu etenkin lastenpsykiatrian puolella. Toiminta edellyttää hyvää suunnittelua ja koordinointia.