Menestyskirjailijan ammattisyöpä - Hannu, Timo (Finland, 2025)
Vuonna 1994 kirjailija Kalle Päätalolla todettiin asbestin aiheuttama keuhkosyöpä. Ennen menestyksekästä uraansa kirjailijana hän oli työskennellyt pitkään rakennuksilla.