Erot ja etiikka feministisessä tutkimuksessa - (:unkn) unknown (fi=Turun yliopisto|en=University of Turku|, 2022)
Eronteot ovat olleet feministisen tutkimuksen ytimessä halki sen oppihistorian. Erot ja etiikka feministisessä tutkimuksessa keskustelee eroista, etiikasta ja niiden teoreettis-metodologisista kytköksistä. Antologian tekstejä yhdistäviä teemoja ovat sukupuolieron teoretisointi, intersektionaalisuus, kulttuurien ja kielten väliset kohtaamiset sekä käännöstyö, historiallinen etäisyys, tutkijan paikantuneisuus ja tulkinnan etiikka. Kirja on tarkoitettu kaikille eroista, etiikasta ja feministisestä tutkimuksesta kiinnostuneille lukijoille. Se soveltuu erityisesti sukupuolentutkimuksen oppikirjaksi, mutta myös mediatutkimuksen, kirjallisuudentutkimuksen sekä laajemmin ihmistieteiden opiskeluun, opetukseen ja tutkimukseen