Löytyvätkö kestävän asumisen ratkaisut mökiltä? - Santaoja Minna (Suunnittelumaantieteen yhdistys, 2022)
Kirja-arvio Jarno Valkosen teoksesta "Mökin kanssa ajattelu – Ympäristösosiologinen mielikuvitus ympäristökriisin aikakaudella". Vastapaino, Tampere, 2022. (134 s.)