Unettomuuden hoidon tavoite on vireä päivä - Markkula Juha (Finland, 2022)
Pitkäkestoinen unettomuus vaivaa jopa joka toista perusterveydenhuollon asiakasta. Unilääkkeet ovat olleet viime aikoina esillä lähinnä negatiivisessa valossa, ja hoitosuositukset kehottavat hoitamaan unettomuutta lääkkeettömin keinoin. Onko unilääkkeitä enää lainkaan lupa käyttää?