Utooppisten maisematyyppien jatkumo 2000-luvulla : kuusi pohjoismaalaista taidemaalaria - Roivainen, Hilja (Taidehistorian Seura, 2025)
Lectio praecursoria: Hilja Roivaisen taidehistorian väitöskirja ”Utooppisten maisematyyppien jatkumo 2000-luvulla. Kuusi pohjoismaalaista taidemaalaria” tarkastettiin Turun yliopistossa 2.12.2023. Vastaväittäjänä toimi professori emerita Tuija Hautala-Hirvioja (Lapin yliopisto) ja kustoksena professori Tutta Palin (Turun yliopisto).