Kriittinen yrittäjyysopetus kyseenalaistaa yrittäjyyden reittinä vapauteen - Kirsi Peura (Finland, 2022)
Verduijn, Karen & Berglund, Karin (toim.) (2018). Revitalizing Entrepreneurship Education. Adopting a Critical Approach in the Classroom. Routledge. 270 sivua.