Samppanjaa, sekoituksia ja tavallisen huonoa musiikkia - Valovirta Elina; Lehtonen Mikko; Ilmonen Kaisa; Nyman Jopi; Korkka Janne (Finland, 2025)
Turun yliopiston englannin kielen professori Joel Kuortti täytti 60 vuotta kesäkuussa 2023. Viisi kulttuurintutkijaa pureutui Kulttuurintutkimuslehden entisen päätoimittajan tuotantoon. Joel Kuortille omistetussa juhlaesseessä päädytään keskusteluun suomalaisen kulttuurintutkimuksen identiteetistä, halusta kuunnella toista, tavallisuudesta ja akateemisista pätkätöistä.