Sosiaalisen median muotivaikuttajien rooli kuluttajan ostopäätöksessä - Lehtonen, Emmi (My University, 2024)
Kandidaatintiyö käsittelee sosiaalisen median muotivaikuttajien roolia kuluttajan ostopäätöksessä käyttäen apuna ostoprosessia. Kandidaatintyössä selviää, että muotivaikuttajien rooli on positiivinen sekä negatiivinen.
Keywords: ostoprosessi, muotivaikuttajamarkkinointi, eettisyys