Keramiikka-aineistojen analyysin ja restauroinnin kurssi Italiassa - Salomaa, Sanni (SKAS Suomen keskiajan arkeologian seura, 2026)
Description of a course about restoration and analysis of archaeological ceramics held in Italy.