Tasapaino- ja tarkkuusfunktiot lineaaristen hyötyfunktioiden koalitio-peleissä - Sukoinen, Jarmo (fi=Turun yliopisto|en=University of Turku|, 2016)
Tässä työssä esitetään miten tasapaino- ja tarkkuusfunktioita voidaan soveltaa pe-liteoreettiseen herkkyysanalyysiin. Lisäksi esitetään tasapaino- ja tarkkuus-säteen käyttöä samoihin kohteisiin. Määritellään monen pelaajan lineaaristen hyötyfunktioiden koalitio-pelit kielletyillä strategioilla. Esitetään tällaisille peleille tavat mitata ratkaisujen herkkyyttä pelin lähtöarvojen suhteen. Pelien tasapainoratkaisuille esitetään rajat joiden puitteissa lähtöarvot saavat muuttua ratkaisun tasapainon säilyttäen, ja esitetään mitta jol-la voidaan arvioida ratkaisun heikkenemistä, kun lähtöarvojen muutos aiheuttaa tasapainon menettämisen. Pääsääntöisenä lähteenä käytetään Nikulinin artikkelia: Stability and accuracy func-tions in a coalition game with bans, linear payos and antagonistic strategies.