”Aikuinenkin tarvitsee kasvatuskumppanuutta” - Heikkilä Mirva (Kansanvalistusseura, 2025)
Opintokeskus Siviksen asiantuntijalle, valtiotieteen tohtori Marion Fieldsille tutkimus on pieni mutta tärkeä osa työtä. Hän muistuttaa, että aikuisuus on koko ajan pitenevä aika ihmisen elämässä.