Tutkimus vaatii vapautta - Heikki Silvennoinen (Kansanvalistusseura, 2022)
Kirja-arvio teoksesta: Esa Väliverronen & Kai Ekholm (toim.) (2020). Tieteen vapaus ja tutkijan sananvapaus. Vastapaino. 360 sivua.