Ylpeyden ja häpeän tuottamisen mekanismit lapsiperheiden sosiaalityössä - Karttunen Teija (Sosiaalipolittinen yhdistys & Sosiaalityön tutkimuksen Seura, 2025)
(Kirja-arvio) Gibson, Matthew: Pride & shame in child and family social work. Emotions and search for humane practice. Policy Press, Bristol. 2019, 253 s.