Eurajokea etsimässä: Jaettu ympäristösuhde ja lapset tutkijakumppaneina - Puolamäki Laura (Kulttuurihistorian seura, 2025)
Eurajokeen liittyvässä tutkimuksessa tavoitellaan yhdessä tietämisen tuottamaa ymmärrystä joesta ja sen merkityksestä paikallisyhteisölle. Tässä artikkelissa keskustellaan humanistisen ympäristöntutkimuksen tutkimuseettisitä kysymyksistä, kun tutkijakumppaneina ovat lapset.
Kulttuurihistorian tutkimus. Lähteistä menetelmiin ja tulkintaan