Kuka hyötyy probiooteista? - Rautava S (Finland, 2022)
Probiootteja ja niitä sisältäviä elintarvikkeita käytetään laajalti.Tieteellistä näyttöä probioottien terveysvaikutuksista on käytettävissä yhä enemmän, mutta monissa sairauksissa näyttö puuttuu.