Kaikki on sallittua tv-rakkaudessa? Rakkausrealityt nykytelevisiossa - Tuomi Pauliina (Finland, 2025)
Rakkaussuhteet ovat kokeneet muutoksia viime vuosikymmeninä. Uusia suhdemuotoja on ilmaantunut, mikä muuttaa käsitystä rakkaudesta, seksuaalisuudesta, avioliitosta ja parisuhteesta. Tämä näkyy myös televisiotarjonnassa, esimerkiksi erilaisissa deittirealityformaateissa, jotka ovat yksi suosituimmista tosi-tv-muodoista. Katsauksessa pohditaan, millaisin keinoin rakkaudesta rakennetaan televisioviihdettä, miksi rakkaus on suosittu teema realitysarjoissa ja mitä ominaispiirteitä rakkaus teemana saa.