James Bond – syklinen sankari - Kannisto Maiju (Turun yliopisto, 2025)
Esseessä pohditaan James Bondin hahmoa sylkisenä sankarina ja mediatekstinä, johon on kerääntynyt erilaisia merkityksiä eri sukupolville ja eri medioissa.
Turun romantikko. Esseitä Hannu Salmelle.