Erikoislääkärikoulutus uudistuu - missä mennään? - Mika H. Martikainen; Janne Liimatainen; Johanna Rellman; Mervi Ryytty; Terhi Savolainen; Leila Niemi-Murola (Suomen lääkäriliitto, 2022)
Erikoislääkärikoulutuksen uudistuksen ydin on osaamisperustaisuus. Sekä koulutusväylät että seurantajärjestelmä rakennetaan sitä tukeviksi.