Avauksia kuvalliseen kulttuuriimme - Olli Kleemola (Tieteellisten seurain valtuuskunta., 2022)
Ville Hänninen ja Ville Tietäväinen: Kertova kuva. Journalistisen kuvan mahdollisuuksia ja keinoja. Suomalaisen Kirjallisuuden Seura 2018. (Kirja-arvio)