Nuoren hoitosuunnitelmaan tehtävä kirjaus etähoidon osuudesta - Sirnelä-Rif Elina; Holttinen Timo; Haapasalo-Pesu Kirsi-Maria (Finland, 2022)
Nuorisopsykiatrisessa erikoissairaanhoidossa etähoito täydentää hyvin palveluvalikkoa. On tärkeää, että nuorta kuullaan hoitosuunnitelmaa tehtäessä.