Kirja-arvio: Suomen arkkitehtuurin koko historia yhdessä teoksessa. Savolainen, Panu & Aleks Talve. Arkkitehtuurimme vuosituhannet. Suomen arkkitehtuurin historia alusta loppuun. 2024. ISBN: 978-952-483-443-8 - Leinonen, Päivi (Historian ja etnologian laitoksen tutkijat ry & Jyväskylän Historiallinen Yhdistys ry, 2025)
Arvio teoksesta Savolainen, Panu & Aleks Talve. Arkkitehtuurimme vuosituhannet. Suomen arkkitehtuurin historia alusta loppuun. Kustannusosakeyhtiö Sammakko. 2024. 312 s. ISBN 978-952-483-443-8.