Suomi-rockin pinnalla ja pinnan tuntumassa - Pertti Grönholm (Turun historiallinen yhdistys ry, 2025)
Turkulaisten 1980-luvun pop- ja rock-yhtyeiden historiaa käsittelevä artikeli.
Toisen soinnun etsijät. Turkulaisen populaarimusiikin villit vuodet 1970–2017