Non-aneurysmaattisen lukinkalvonalaisen verenvuodon varhaiset komplikaatiot - Ahonen, Markus (My University, 2025)
Kirjallisuuskatsaus ja tutkimus Turun yliopistollisessa keskussairaalassa nonaneurysmaatisesta subaraknoidaalivuodosta ja sen varhaisista komplikaatioista. Lähteenä käytetty TYKS:n potilasasiakirjoja.