Serena Williams – urheilija-aktivisti postfeministisen urheilukulttuurin aikakaudella - Riikka Turtiainen; Sami Kolamo (Kulttuurintutkimuksen seura ry, 2025)
Käsittelemme katsauksessamme yhtä kaikkien aikojen menestyneintä urheilijaa, tennistähti Serena Williamsia ja hänen harjoittamaansa yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyötä. Pohdimme hänen julkisuuskuvaansa uusliberalistisen ja postfeministisen ajan mediaurheilijana, jonka suosio kätkee sisäänsä monenlaisia toiseuttamisen käytäntöjä.