Laatu paranee sitoutumalla yhdessä tekemiseen - Friman Susanna; Maijala Riikka (Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry, 2025)
Tässä artikkelissa kuvaamme laatu- ja lean-johtamista sekä teorian että omien kokemusten valossa.