Selkärekisterin julkinen raportointi edistää hoidon laatua ja vaikuttavuutta - Pernaa, Katri; Pekkanen, Liisa; Halme, Jarkko; Kankare, Jyrki; Kinnunen, Pietari; Korhonen, Tommi; Kotkansalo, Anna; Laasik, Raul; Marjamaa, Johan; Thesleff, Tuomo; Huttunen, Jukka (Suomen lääkäriliitto, 2026)
Sairauspäivärahalla tai kuntoutustuella olevien osuus kaikista leikkaukseen tulevista vaihtelee sairaaloittain merkittävästi.