Humanisoidut vasta-ainefragmentit lääkkeinä - Kontinen Vesa (Suomen Anestesiologiyhdistys, 2022)
Dabigatraanin vaikutuksen kumoaminen hätätilanteissa on nyt mahdollista humanisoidun vasta-ainefragmentin, idarusitsumabin avulla. Mistä on oikein kyse?