Musiikki ja yhteiskunta - Välimäki Susanna; Torvinen Juha; Ojala Juha; Poutiainen Ari; Ranta-Meyer Tuire (Suomen Musiikkitieteellinen Seura, 2022)
Musiikki ja yhteiskunta -teemanumeron pääkirjoitus käsittelee musiikin ja yhteiskunnan välisten suhteiden tutkimusta 2000-luvulla.