Elämänpolun risteyksessä - aineisto eläkkeelle siirtymisen tueksi - Immonen Annikka; Kanerva Marjaana (Kirkkopalvelut ry, 2022)
Elämänpolun risteyksessä -aineisto on tehty eläkkeelle siirtymisen tueksi. Aineisto antaa valmiuksia eläkkeelle siirtyvien vertaisryhmien ohjaamiseen.