Riittävätkö päivystyksen resurssit vanhuksen kohtaamiseen? - Halinen, Minna; Ikonen, Tuija (Suomen lääkäriliitto, 2026)
Iäkkäät potilaat muodostavat merkittävän osan päivystyksen asiakaskunnasta. Heihin liittyviä turvallisuusriskejä on tunnistettu, mutta organisaatiotason muutokset ongelmien korjaamiseksi tapahtuvat hitaasti.