Ensimmäinen kattava englanninkielinen kirja suomalaisesta kouluruokailusta - Hanna Lagström (Suomen kasvatuksen ja koulutuksen historian seura, 2025)
Kirja-arvostelu teoksesta: Seija Lintukangas & Päivi Palojoki. School Dining in Finland -  Learning and Well-Being. Porvoo: Bookwell, 101 s